
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
309 kcal /
1291 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.