
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1291 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Summer Bolognese Bowl
45 λεπτ.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 λεπτ.
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 λεπτ.
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 λεπτ.
Fajitas
35 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Lemon Garlic Chicken
30 λεπτ.
Classic Diner Burger
25 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.