Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash Ravioli Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1577 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1695 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRamen Noodle Soup
40min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Boston Clam Chowder
55min
Chicken Noodle Soup
50min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Pas d’évaluation