
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lamb Soup
-
yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves2
-
garlic bulb cut horizontally½
-
fresh thyme5 - 6 sprigs
-
lamb shoulder, bone in18 - 20 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
butternut squash peeled, cut into pieces21 oz
-
olive oil to drizzle
-
carrots cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery sticks cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
water plus extra to deglaze42 oz
-
dried bay leaves2
Butternut Squash Ravioli
-
pasta flour (type 00)11 oz
-
large eggs3
-
olive oil½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
water to boil ravioli
-
fresh thyme leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
481 kcal /
2014 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
563 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHeirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Minestrone
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min