Hungarian Mushroom Soup

Hungarian Mushroom Soup

4.2 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • yellow onions quartered
    7 oz
  • unsalted butter in pieces
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • smoked paprika
    1 tbsp
  • sweet paprika
    2 tsp
  • turmeric powder
    2 tsp
  • fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
    18 oz
  • white wine
    1 ½ oz
  • water
    18 oz
  • whole milk
    8 oz
  • vegetable stock paste
    2 tsp
  • dried dill
    1 ½ tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • lemon juice, freshly squeezed (προαιρετικό πεδίο)
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • fresh dill to serve
    4 sprigs
  • sour cream to serve
    4 tbsp
  • lemon sliced, to garnish
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 187.8 kcal / 785.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 350.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων