
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Stuffed Chicken Breasts
-
fresh epazote leaves only (approx. 0.5 oz)1 bunch
-
Oaxaca cheese cut into pieces7 oz
-
Manchego cheese cut into pieces7 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless butterflied and thinly pounded6
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
zucchini trimmed, cut into sticks7 oz
Peanut Pipián Sauce
-
tomatillos husk removed, washed and quartered19 ½ oz
-
serrano chilies destemmed2
-
white onion cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted dry-roasted peanuts5 ½ oz
-
toasted sesame seeds1 oz
-
cilantro leaves1 oz
-
parsley leaves1 oz
-
fresh epazote leaves1 oz
-
water14 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
651 kcal /
2734 kJ
Πρωτεΐνη
61 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Day of the Dead
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.