Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade

Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • Parmezaanse kaas in stukken
    30 g
  • teentjes knoflook
    4
  • verse peterselie
    15 g
  • olijfolie en iets meer om in te vetten
    100 g
  • citroensap
    20 g
  • zout
    2 ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • rode paprika stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
    400 g
  • rode uien in dunne partjes (± 1 cm)
    100 g
  • aardappelen in partjes (± 3 cm)
    100 g
  • zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
    2
  • citroen in plakjes (0,5 cm)
    1
  • verse tijm
    2 takjes
  • verse rozemarijn
    2 takjes
  • venkelknol in plakjes (± 3 mm)
    300 g
  • bindsla of Romeinse sla in stukken (± 5 cm)
    200 g
  • kerstomaten gehalveerd
    200 g
  • geroosterde rode paprika's (zie tip)
    140 g
  • gepelde amandelen 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
    100 g
  • brood in plakjes, om op te dienen
    500 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 1954.1 kcal / 8176.1 kJ
Πρωτεΐνη 234.6 g
Λιπαρά 67.7 g
Υδατάνθρακες 92.7 g
Φυτικές ίνες 15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 2731.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων