Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur

Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur

4.4 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • kabeljauwfilet in 4 stukken gesneden
    800 g
    800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden
  • zout
    2 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • citroen enkel het sap
    1
  • verse peterseliebladeren
    50 g
  • uien in plakjes (1 cm)
    300 g
  • olijfolie
    40 g
  • teentjes knoflook
    2
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • zoete paprikapoeder
    1 tl
  • tomatenpuree
    1 el
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ½ tl
  • gemalen kaneel
    2 snuifjes
  • witte wijn
    50 g
  • zwarte olijven ontpit, gehalveerd
    50 g
  • bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)
    200 g
  • water
    400 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 511.8 kcal / 2141.4 kJ
Πρωτεΐνη 44.5 g
Λιπαρά 13.9 g
Υδατάνθρακες 53.7 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 1399.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων