Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé

Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Poisson en croûte de sel
  • d'anis étoilé
    5 gousses
  • de piment, sec, en flocons
    1 c. à café
  • de romarin frais
    6 brins
  • de gros sel
    2000 g
  • d'eau
    200 g
  • citron en tranches (5 mm)
    1
  • bars poissons entiers, éviscérés, nettoyés, longueur max. 38 cm, ± 900 g au total
    2
  • citron zeste et jus
    ½
  • de moutarde
    5 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre noir moulu
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de bulbe de fenouil en morceaux (± 3-4 cm), garder les feuilles pour la décoration
    400 g
  • de vinaigre blanc
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1260 kcal / 5271.8 kJ
Πρωτεΐνη 210.4 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 11.3 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Νάτριο 2244.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων