Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

Samcan Babi Panggang khas Hong Kong

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15ωρ.
Σύνολο 9ωρ. 15 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

Bubuk lima rempah (Bumbu Ngohiong)
  • biji lada Sichuan
    2 sdt
  • bunga lawang
    3
  • biji adas kering
    2 sdt
  • kayu manis (tebal berkisar 0.5 cm)
    2 batang
    1 sdm kayu manis bubuk
  • cengkeh
    6
Samcan babi panggang khas Hong Kong
  • garam
    2 sdt
  • gula kastor
    1 sdm
  • samcan daging babi, dengan kulit (berkisar 600 g), ukuran berkisar 10 cm x 15 cm
    1 potong
  • garam laut, kasar (coarse sea salt)
    2 sdm

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 589.5 kcal / 2466.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων