
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pastasalade met forel en groenten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
forel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (προαιρετικό πεδίο)1 snuifje
-
citroensap (προαιρετικό πεδίο)10 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
357 kcal /
1497 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinazierisotto met asperges
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
Καμία βαθμολογία
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.