
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1693 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het basiskookboek
174 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
50 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
No ratings
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
No ratings
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
No ratings
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
No ratings
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
No ratings
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
No ratings
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings