Tradición italiana de carne molida y coliflor

Tradición italiana de carne molida y coliflor

4.6 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porciones

Υλικά

  • de agua
    500 g
  • de coliflor en trozos (3-4 cm)
    500 g
  • de sal
    1 - 2 pizcas
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pizcas
  • de echalot pelado y en mitades
    30 g
  • dientes de ajo pelados
    2
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de carne molida de res
    600 g
  • de jitomate en trozos (3 cm)
    200 g
  • de sal
    1 cdita
  • de tomillo seco
    ½ cdita
  • de albahaca seca
    ½ cdita
  • de chile en polvo
    ½ cdita
  • de orégano seco
    1 cdita
  • de puré de jitomate
    80 g
  • de crema (min 30% de grasa)
    60 g
  • de queso mozzarella en trozos (1 cm)
    250 g
    250 g de queso mozzarella, rallado
  • de hojas de tomillo fresco
    5 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 496.1 kcal / 2075.5 kJ
Πρωτεΐνη 29.1 g
Λιπαρά 38.5 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.2 g
Νάτριο 805.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων