
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Turkey Breast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 portions
Υλικά
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355.2 kcal /
1486.1 kJ
Πρωτεΐνη
39.8 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Νάτριο
709.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Marsala
40 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2ωρ. 30 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.