Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

3.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • huile pour le moule
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • d'huile de coco
    10 g
  • de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
    250 g
  • œufs
    2
  • de sucre roux moelleux, type vergeoise
    60 g
  • d'extrait naturel de vanille
    ½ c. à soupe
  • de cacao en poudre non sucré
    10 g
  • yaourt au soja non sucré (125 g)
    1

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 183.8 kcal / 767.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 17.8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 22.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων