Sukiyaki

Sukiyaki

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

Telur untuk celupan
  • air
    1200 g
  • telur
    4
Sup Kaldu
  • air
    500 g
  • konbu (rumput laut kering) dibilas
    30 g
  • katsuobushi (serutan ikan cakalang)
    30 g
  • mirin
    100 g
  • shoyu (kecap asin Jepang)
    100 g
  • sake
    100 g
  • gula
    30 - 40 g
Penyusunan
  • sawi putih potong-potong (4 cm)
    200 g
  • tahu sutera (1 kotak), potong-potong (1 cm)
    300 g
  • jamur shitake segar disayat (lihat tip)
    5
  • daun bawang diiris secara diagonal
    ½ tangkai
  • wortel iris-iris
    60 g
  • bawang bombai potong menjadi dua, iris tipis-tipis
    60 g
  • daging sapi iris
    300 g
    300 g daging babi iris
  • udon dibilas
    200 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 233 kcal / 973 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 855 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων