
Συσκευές & Αξεσουάρ
青蔥火腿司康
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
10 個
Υλικά
-
蔥 只取蔥綠,切蔥花20 克
-
奶油 置於室溫軟化115 克
-
冰糖粉125 克
-
鹽¼ 茶匙
-
低筋麵粉 以篩網過篩500 克
-
泡打粉25 克
-
牛奶250 克
-
火腿 切丁50 克
-
蛋黃 打散1 顆
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
336 kcal /
1407 kJ
Πρωτεΐνη
6.4 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

在家自煮-親子宅烘焙
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν