五花肉夹饼 / 刈包

五花肉夹饼 / 刈包

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 个

Υλικά

甘蓝菜胡萝卜沙拉
  • 无盐烤花生
    100 克
  • 新鲜香菜
    1 把
  • 紫甘蓝菜 ,切块
    100 克
  • 胡萝卜 ,切块
    50 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    10 克
  • 干辣椒片
    ¼ 茶匙
面团
  • 175 克
  • 干酵母粉 (7 克)
    1 小袋
  • 红糖
    10 克
  • 面粉
    350 克
  • 葵花油
    10 克
  • ¼ 茶匙
炖五花肉
  • 蒜头
    2 个
  • ,切薄片
    30 克
  • 葵花油 ,多备一些涂抹用
    20 克
  • 紫洋葱 ,对半切开后,切片
    100 克
  • 去皮五花肉 ,选瘦一点的肉,切块(每块2-3厘米)
    600 克
  • 红糖
    20 克
  • 茴香粉
    1 茶匙
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 酱油
    100 克
  • 50 克

Διατροφή ανά 1 个

Θερμίδες 711 kcal / 2976 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 22 g
Νάτριο 971 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων