
Συσκευές & Αξεσουάρ
炖牛肉配烤面包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
面粉50 克
-
盐2 茶匙
-
现磨胡椒粉1 小撮
-
小牛肉块,去筋 ,切成中等大小的方块(每块约5厘米x5 厘米)800 克
-
新鲜香菜叶 (见要诀)10 克
-
欧芹叶 (见要诀)10 克
-
新鲜罗勒叶 (见要诀)10 克
-
橄榄油20 克
-
培根丁200 克
-
洋葱 ,切块500 克
-
白朗姆酒40 克
-
罐装番茄碎150 克
-
葱 切片100 克
-
新鲜综合香草 (迷迭香、薄荷和百里香)(见要诀)25 克
-
红葡萄酒100 克
-
肉高汤 (见要诀)300 克
-
粗制裸麦面包 (约1000克)1 个
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
448 kcal /
1874.2 kJ
Πρωτεΐνη
35.5 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
22.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
1244.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

爱上TM6的烹饪模式
23 Συνταγές
Κίνα
Κίνα