Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade

Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade

4.4 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 portions

Υλικά

La couronne de pavlova
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
    200 g
  • de vinaigre
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de fécule de maïs
    10 g
Le coulis de framboises
  • de framboises fraîches
    200 g
    200 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de jus de citron
    20 g
La crème fouettée et le montage
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    500 g
  • grenade épépinée
    1
  • figues fraîches (προαιρετικό πεδίο) coupées en quartiers
    2 - 4
  • de feuilles de menthe fraîche
    2 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 45.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 54.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων