Συσκευές & Αξεσουάρ
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
100 g mleka
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
15 - 30 g czarnego kakao, naturalnego, niesłodzonego
-
2 łyżeczki żelatyny w proszku
-
50 g cukru
-
10 g cukru z wanilią10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
Mus z mango
-
1 mango, dojrzałe obrane, pokrojone na kawałki (250-300 g)
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczkę żelatyny w proszku
-
owoce jagodowe, świeże (προαιρετικό πεδίο) np. maliny, borówki, do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
34.5 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
1652.3 kJ /
394.7 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
32.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
JEDZ KOLOROWO III
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24ωρ. 50 λεπτ.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 λεπτ.
Brazylijskie banoffee
1ωρ. 25 λεπτ.
Świąteczne trifle piernikowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9ωρ. 45 λεπτ.
Malinowa chmurka
12ωρ. 5 λεπτ.
Czekoladowe doniczki z malinami
1ωρ. 25 λεπτ.
Bajaderki
1ωρ. 15 λεπτ.
Deser plaża
2ωρ. 30 λεπτ.
Makaroniki truskawkowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Kartofelki marcepanowe
1ωρ. 15 λεπτ.
Kremówka w pucharkach
4ωρ.