Masa madre sin gluten

Masa madre sin gluten

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 120ωρ.
400 gramos

Υλικά

Día 1
  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de agua
Día 2
  • 1 cda de harina de garbanzo
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
  • 1 cda de harina de arroz
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
  • 1 cda de harina de garbanzo
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
  • 1 cda de harina de arroz
  • 2 cdas de agua (ver tip)

Διατροφή ανά 400 gramos

Θερμίδες 532.8 kcal / 2229.2 kJ
Πρωτεΐνη 12.3 g
Λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 111.7 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 14.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων