Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porciones

Υλικά

  • 60 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de sal
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de goma xantana (4 g)
  • fécula de maíz para enharinar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 185.2 kcal / 774.7 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 28.7 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 1411.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων