Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

4.9 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 rebanadas

Υλικά

  • aceite vegetal para engrasar
  • 260 g de agua
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cda de miel de abeja
  • 90 g de harina de trigo sarraceno
  • 10 g de sal
  • 50 g de leche en polvo
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 50 g de aceite vegetal
  • 1 huevo

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 116.4 kcal / 487.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 457 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων