Συσκευές & Αξεσουάρ
Πάβλοβα με κουλί βατόμουρου, σύκα και ρόδια
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 μερίδες
Υλικά
Πάβλοβα
-
ζάχαρη250 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 6-7 ασπράδια αβγών), σε θερμοκρασία περιβάλλοντος200 γρ.
-
ξίδι1 κ.γλ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
-
κορν φλάουρ10 γρ.
Κουλί βατόμουρου
-
200 γρ. βατόμουρα, κατεψυγμέναβατόμουρα200 γρ.
-
ζάχαρη100 γρ.
-
χυμό λεμονιού20 γρ.
-
κρέμα γάλακτος, 30-40% λιπαρά500 γρ.
Σαντιγί και συναρμολόγηση
-
ρόδι καθαρισμένο1
-
φρέσκα σύκα (προαιρετικό πεδίο)2 - 4
-
φρέσκο δυόσμο2 κλωνάρια
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
54.4 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
45.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Γιορτινός μπουφές
9 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Λάτρης των γλυκών
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΑμυγδαλωτά με κακάο
55 λεπτ.
Ταχινόπιτα ταψιού
3ωρ.
Banana bread με περίσσευμα προζυμιού
1ωρ. 10 λεπτ.
Πανακότα με σιρόπι καφέ
6ωρ. 40 λεπτ.
Semifreddo με φράουλες και μαρέγκες
24ωρ. 15 λεπτ.
Cupcakes tres leches με σαντιγί
45 λεπτ.
Μπισκότα σοκολάτας με περίσσευμα προζυμιού
40 λεπτ.
Μουχαλεμπί
2ωρ. 20 λεπτ.
Δούκισσα νηστίσιμη
2ωρ. 30 λεπτ.
Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Παστέλι με φιστίκια Αιγίνης
Καμία βαθμολογία
Μους φιστικιού Αιγίνης
Καμία βαθμολογία