
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
452 kcal /
1891.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
81.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
323.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.
Frozen breakfast yoghurt pops
8ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Black forest Christmas yule log
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut rice pudding with banana
50 λεπτ.
Salted Chocolate Caramel Fudge
2ωρ. 40 λεπτ.
Elly Berryman's plum shortcake
1ωρ.
Davidson plum cheesecake slice
2ωρ. 45 λεπτ.
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
Καμία βαθμολογία
Floating islands on white chocolate custard
1ωρ. 5 λεπτ.