Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

2.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 55 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Rosemary Ice Cream
  • oat milk
    795 g
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • white sugar
    60 g
  • sugar syrup (see Tips)
    200 g
  • xanthan gum
    ½ teaspoon
Apple Mousse
  • water
    425 g
  • Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
    1020 g
  • white sugar
    115 g
  • agar agar
    1 tsp
  • oil spray
  • aquafaba
    315 g
  • coconut cream
    2 tsp
  • cream of tartar
    1 pinch
  • xanthan gum
    ½ tsp
  • white sugar
    100 g
Toasted Oat Crumble
  • fresh rosemary leaves only, chopped
    1 tsp
  • brown sugar
    140 g
  • rolled oats
    70 g
  • salt
    1 tsp
  • vegan butter in pieces (see Tips)
    155 g
  • plain flour
    155 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 452 kcal / 1891.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 81.4 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 323.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων