
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Poached Pineapple
-
fresh pineapple (approx. 710 g)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cubes for water bath
-
water for water bath
-
white sugar to store pineapple60 g
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
coconut cream395 g
-
white sugar115 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)115 g
-
white sugar395 g
-
coconut cream340 g
-
coconut milk395 g
-
vegan egg substitute200 g
-
natural vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)450 g
Coconut Powder
-
coconut milk powder85 g
-
icing sugar30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
796.7 kcal /
3333.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
111.5 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Νάτριο
300.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.
Frozen breakfast yoghurt pops
8ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Black forest Christmas yule log
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut rice pudding with banana
50 λεπτ.
Salted Chocolate Caramel Fudge
2ωρ. 40 λεπτ.
Elly Berryman's plum shortcake
1ωρ.
Davidson plum cheesecake slice
2ωρ. 45 λεπτ.
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
Καμία βαθμολογία
Floating islands on white chocolate custard
1ωρ. 5 λεπτ.