Blumenkohl-Erbsen-Curry

Blumenkohl-Erbsen-Curry

4.4 634 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
    1
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Koriander, gemahlen
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kokosmilch
    400 g
  • Wasser
    100 g
  • Blumenkohl in kleinen Röschen
    600 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    200 g
  • Koriander (προαιρετικό πεδίο) abgezupft
    4 Stängel
  • Zitrone (προαιρετικό πεδίο) in Spalten oder Scheiben
    1
  • Cashewkerne, geröstet, gesalzen grob gehackt
    100 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 532 kcal / 2225 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 1030 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων