Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

4.7 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 25 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • beef chuck cubed (2 in.)
    36 oz
  • all-purpose flour
    3 oz
  • dried porcini mushrooms to taste
    ½ - 1 oz
  • fresh parsley, leaves only to taste, plus extra to garnish
    ½ - 1 oz
  • garlic cloves
    5
  • yellow onions quartered
    8 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • dried bay leaves
    3
  • red wine Cabernet (750 ml)
    1 bottle
  • vegetable oil divided, to fry
    5 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • bacon cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • beef stock
    25 oz
  • butter divided
    1 tbsp
  • fresh brown mushrooms cleaned and halved, divided
    16 oz
  • salt divided
    4 pinches
  • brown sugar
    1 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • pearl onions peeled (see Tip)
    8 oz
  • water (approx. 1 cup)
    8 oz
  • mashed potatoes to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 959.8 kcal / 4016 kJ
Πρωτεΐνη 58 g
Λιπαρά 51.8 g
Υδατάνθρακες 40.5 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 693.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων