Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina
    550 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • uovo
    1
  • di sale (1 cucchiaino)
    10 g
Ripieno e finitura
  • di speck tirolese a fette
    200 g
  • di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
    200 g
  • tuorlo per spennellare
    1
    20 g di latte, per spennellare

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 663 kcal / 2776 kJ
Πρωτεΐνη 31.3 g
Λιπαρά 29.4 g
Υδατάνθρακες 72.9 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων