Glasir Ham Gammon, Kentang Dauphinoise dan Buncis

Glasir Ham Gammon, Kentang Dauphinoise dan Buncis

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • whipping cream
    600 g
  • siung bawang putih iris tipis
    2
  • garam laut
    2 sdt
  • lada hitam bubuk
    ½ sdt
  • pala bubuk
    ¼ sdt
  • mustar Inggris
    30 g
  • madu
    100 g
  • dark brown sugar
    30 g
  • daging ham gammon, mentah, tanpa tulang buat sayatan
    1000 - 1200 g
  • air
    500 g
  • thyme segar
    2 tangkai
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
    2
  • rosemary segar
    1 tangkai
  • bawang bombai potong kecil-kecil (3 cm)
    50 g
  • wortel potong kecil-kecil (3 cm)
    100 g
  • seledri Eropa potong kecil-kecil (3 cm)
    50 g
  • biji lada hitam
    1 sdm
  • cengkeh
    1 sdt
  • kentang dikupas, diiris tipis membentuk lingkaran (4 mm)
    1000 g
  • buncis segar dipotong ujungnya
    400 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 1321.2 kcal / 5527.7 kJ
Πρωτεΐνη 65.2 g
Λιπαρά 81.3 g
Υδατάνθρακες 90.9 g
Φυτικές ίνες 10.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 42.7 g
Νάτριο 3179.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων