
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚαστανό ρύζι
40 λεπτ.
Χταπόδι ξιδάτο
1ωρ.
Καναπεδάκια με καρπούζι, κρέμα φέτας και καρύδια
Καμία βαθμολογία
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο
40 λεπτ.
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα coleslaw με νουντλς και φιστίκια
20 λεπτ.
Ζεστή σαλάτα γλυκοπατάτας με ρεβίθια
45 λεπτ.
Μους καπνιστής πέστροφας
12ωρ. 10 λεπτ.