
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
291 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
502 kJ /
120 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.
Σαλάτα με φασολάκια και χαλλούμι
Καμία βαθμολογία
Καναπεδάκια με καρπούζι, κρέμα φέτας και καρύδια
Καμία βαθμολογία
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα coleslaw με νουντλς και φιστίκια
20 λεπτ.
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 λεπτ.
Ζεστή σαλάτα γλυκοπατάτας με ρεβίθια
45 λεπτ.
Μους καπνιστής πέστροφας
12ωρ. 10 λεπτ.
Φρέσκο τυρί με πορτοκάλι και μέλι
35 λεπτ.