
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αγκινάρες sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
πράσο σε ροδέλες πάχους (1 εκ.)90 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (βλ. συμβουλή)4
-
λεμονιού και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα2 φέτες
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο1 πρέζα
-
νερό1700 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
120 kcal /
502 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜανιτάρια κρασάτα
30 λεπτ.
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 λεπτ.
Κρεμώδη μανιτάρια
35 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Μεσογειακό ρύζι με ντομάτα
40 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Aυγά μάτια στον ατμό
15 λεπτ.
Δέσμες από φασολάκια, πατάτες και βούτυρο αρωματισμένο με θυμάρι
50 λεπτ.
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Κολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.