Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 65 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 161.9 mg
Πρωτεΐνη 7.9 g
Θερμίδες 1457.6 kJ / 348.4 kcal
Λιπαρά 23.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 28.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων