Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g di zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 348.4 kcal / 1457.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 161.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων