Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di olio di semi di girasole + q.b.
    80 g
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • di zucchero
    150 g
  • uova albumi e tuorli separati
    6
  • di latte
    120 g
  • di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
    40 g
  • di amido di mais (maizena)
    60 g
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 348.4 kcal / 1457.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 161.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων