Συσκευές & Αξεσουάρ
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
370 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil15 g
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 370 g
Νάτριο
384.4 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
2116.9 kJ /
505.9 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Φυτικές ίνες
33.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
82.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Citrus salt
35 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Gluten free loaves
2 Std. 15 Min
Boiled pasta
20 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min