Let skaldyrssuppe

Let skaldyrssuppe

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 portioner

Υλικά

  • hårdkogte æg pillede
    4
  • dåsemuslinger i lage med saften (ca. 120 g hver)
    4
  • løg skåret i stykker
    300 g
  • fed hvidløg
    4
  • ekstra jomfruolivenolie
    60 g
  • sød paprika stødt
    2 tsk
    2 tsk stærk paprika
  • safran
    2 knivspidser
  • kulmulefilleter uden skind og ben, i stykker
    300 g
  • surimi-sticks i stykker (2-3 cm)
    8
  • fiskefond
    2600 g
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • brød tørt, skåret i stykker (2-3 cm)
    100 g
  • rejer, rå, medium, pillede
    600 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 501 kcal / 2095 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 22238 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων