Gyozas japonesas

Gyozas japonesas

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
25 piezas

Υλικά

Para el relleno
  • 4 cebollas cambray peladas, en trozos de 2 cm
  • 10 g de jengibre fresco y pelado
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 2 cdas de aceite de ajonjolí
  • 250 g de carne molida de cerdo
  • 1 cdita de azúcar refinada
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
    1 cda de vinagre de arroz
  • 1 cda de salsa de soya
    1 cda de salsa de soya, tipo tamari, y un poco más para servir
  • 25 hojas de pasta wonton
  • 500 g de agua
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • pasta de wasabi, lista para usar para servir

Διατροφή ανά 1 pieza

Θερμίδες 141.4 kcal / 591.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 225.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων