
Συσκευές & Αξεσουάρ
Saus Jamur dan Krim Anggur Putih
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 gram
Υλικά
-
jamur porcini kering12 g
-
air230 g
-
jamur portobelo, segar potong kecil-kecil100 g
-
mentega tawar dingin, potong kecil-kecil50 g
-
bawang merah potong menjadi dua60 g
-
anggur putih kering120 g
-
pasta kaldu ayam (lihat Kiat)1 sdt
-
krim kocok125 g
-
tepung terigu25 g
-
garam¼ - ½ sdt
-
lada hitam bubuk2 jumput
Διατροφή ανά 600 gram
Θερμίδες
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
87.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.8 g
Νάτριο
1659 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Mode Pengental TM6
24 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteak Sauce
Καμία βαθμολογία
Sambal Petis
25 λεπτ.
Sambal Ijo
20 λεπτ.
Sambal Kacang Mede
25 λεπτ.
Sambal Cibiuk
10 λεπτ.
Sambal Asam Udeung Aceh
10 λεπτ.
Sambal Kecap
10 λεπτ.
Selai Kacang
5 λεπτ.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Καμία βαθμολογία
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 λεπτ.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 λεπτ.
Saus Béarnaise
20 λεπτ.