
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Nuss-Pralinen (z. B. Ferrero Rocher)8
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken80 g
-
Nuss-Nougat in Stücken125 g
-
Himbeeren, frisch400 g
-
Puderzucker20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kakao zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
51 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2011 kJ /
481 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Knusper-Bites
30 λεπτ.
Windbeutel
2ωρ. 15 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Ingwer-Gummibärchen
50 λεπτ.
Avocado-Zitronen-Creme
20 λεπτ.
Vanillepudding
25 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5ωρ.
Schokobecher mit Orangencreme
30 λεπτ.
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1ωρ. 30 λεπτ.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.