
Συσκευές & Αξεσουάρ
Πασχαλινή πάβλοβα
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
Μαρέγκα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ)300 γρ.
-
μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα) χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους6
-
ξίδι από κόκκινο κρασί1 κ.γλ.
-
κακάο σε σκόνη περασμένο από σουρωτήρι3 κ.σ.
Κρέμα πατισερί
-
σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια ή παστίλιες100 γρ.
-
αλεύρι2 κ.σ.
-
κακάο σε σκόνη2 κ.σ.
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ)100 γρ.
-
πλήρες γάλα200 γρ.
-
κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)300 γρ.
-
μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα)2
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό1 κ.γλ.
Συναρμολόγηση
-
σοκολατένια πασχαλινά αυγά χρωματιστά, για το γαρνίρισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
614 kcal /
2567 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
60.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Πασχαλινό μενού
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚρέμα βανίλιας (custard)
15 λεπτ.
Τιραμισού
5ωρ. 20 λεπτ.
Κρέμα κάσταρντ (TM6 - 6-8 μερίδες)
15 λεπτ.
Παγωτό γιαούρτι με μάνγκο
5 λεπτ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Παγωτό σοκολάτα
12ωρ.
Σορμπέ - Γρανίτα φρούτων
10 λεπτ.
Κρέμα custard βανίλια-σοκολάτα (TM6)
15 λεπτ.
Παγωτό πεπόνι με φιστίκια Αιγίνης
10 λεπτ.
Παγωτό με φρούτα
5 λεπτ.
Αφρός μούρων
10 λεπτ.
Παγωτό καϊμάκι με σάλτσα βύσσινο
11ωρ.