Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabarber, gember en citroen risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1803 kJ /
431 kcal
Λιπαρά
14.6 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
67.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Rabarber
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Romige pasta met kip en broccoli
30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Vegan Lasagne met Linzen
Καμία βαθμολογία
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.