
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
13.2 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rabarber
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 λεπτ.
Koolsla
10 λεπτ.
Rode bietensalade
10 λεπτ.
Snelle regenboogsalade
10 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία