Sup Jamur a la Hungaria

Sup Jamur a la Hungaria

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • bawang bombai dipotong bagi empat
    200 g
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    30 g
  • tepung terigu
    30 g
  • paprika bubuk (smoked paprika)
    1 sdm
  • paprika manis
    2 sdt
  • bubuk kunyit kering
    2 sdt
  • jamur (misalnya cremini, button, boletes), diiris
    510 g
  • white wine
    40 g
  • air
    510 g
  • susu full cream
    225 g
  • pasta kaldu sayur
    2 sdt
  • daun dill kering
    1 ½ sdt
  • pure tomat
    1 sdm
  • perasan jus lemon segar (προαιρετικό πεδίο)
    2 sdt
  • garam sesuai selera
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk sesuai selera
    ¼ sdt
  • dill, segar untuk penyajian
    4 tangkai
  • krim asam (sour cream) untuk penyajian
    4 sdm
  • lemon, disarankan organik diiris, untuk hiasan
    1

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 187.8 kcal / 785.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 350.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων