Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah

Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • kentang (floury potato) (sekitar 350 g)
    1
  • brokoli batang
    340 g
  • minyak zaitun ekstra virgin dibagi
    30 g
  • garam tambahkan untuk membumbui, secukupnya
    1 sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui, secukupnya
    ¼ sdt
  • keju Parmesan
    30 g
  • bawang bombai potong kecil-kecil
    110 g
  • seledri Eropa potong kecil-kecil
    55 g
  • wortel potong kecil-kecil
    55 g
  • siung bawang putih
    1
  • kaldu bawang bombai, buatan sendiri (lihat Tip)
    800 g
    800 g kaldu sayur
  • crème fraîche, min 30% lemak
    110 g
  • daun bawang iris tipis
    2

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 312 kcal / 1305 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1237 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων