
Συσκευές & Αξεσουάρ
Horseradish and Chickpea Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
1075 kcal /
4498 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
89.3 g
Υδατάνθρακες
47.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pesto
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
Salsa Verde
10 λεπτ.