Brioches ripiene alle mele

Brioches ripiene alle mele

4.9 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ.
16 pezzi

Υλικά

Mele insaporite
  • 10 g di burro chiarificato
  • 200 g di mela (tipo Granny Smith, Fuji, Pink Lady), sbucciate e a pezzi (3.5 cm)
  • 15 g di zucchero
  • ¼ - ½ cucchiaino di cannella in polvere (προαιρετικό πεδίο)
Pre-impasto
  • 100 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di miele
  • 100 g di farina manitoba
Impasto
  • 180 g di farina manitoba + q.b.
  • 80 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 1 uovo albume e tuorlo separato
  • 50 g di latte
  • 15 g di latte in polvere
  • 120 g di farina tipo 0
  • 1 tuorlo
  • 1 pizzico di sale
  • 70 g di burro freddo, a pezzi
  • granella di zucchero q.b. per decorare

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 171.4 kcal / 717.3 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 63.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων