
Συσκευές & Αξεσουάρ
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
10 portions
Υλικά
French chicken liver pâté
-
onion (approx. ½ onion)80 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
chicken livers trimmed250 g
-
Port or Madeira wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Port Jelly
-
gold strength gelatine leaf1
-
ice cold water to soak
-
Port or Madeira wine100 g
-
bread of choice, to serve
-
cornichons to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
167.6 kcal /
701.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
3.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
39 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Spiced lentil vegetable soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Cranberry and rosemary chutney
40 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Vegan butter
8ωρ. 5 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.