Gochujang zeevruchtenrisotto

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties

Υλικά

  • Gochujang (Koreaans chilipasta)
    30 g
  • sesamolie
    20 g
  • Parmezaanse kaas
    40 g
  • olijfolie
    50 g
  • mascarpone
    150 g
  • shiitake, vers in plakjes (5 mm)
    150 g
  • water
    1350 g
  • zout
    1 tl
  • mossel, vers, schoongemaakt
    300 g
  • rauwe scampis, gepeld
    150 g
  • visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
    150 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
    320 g
  • witte wijn
    50 g
  • groentebouillonpasta
    1 el
  • geroosterd sesamzaad (zwart)
    20 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 814.9 kcal / 3409.6 kJ
Πρωτεΐνη 35.8 g
Λιπαρά 39.1 g
Υδατάνθρακες 77 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 1603.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων