
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
20 portions
Υλικά
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
493.9 kcal /
2066.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
75.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Raw snickers slice
55 λεπτ.
Rice pudding
50 λεπτ.
Chai masala tea
15 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Traditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.