
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
20 portions
Υλικά
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
493.9 kcal /
2066.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
75.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 Min
Vitality truffles
25 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Floating islands
1 Std.
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Haupia Pie
3 Std.
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min