
Συσκευές & Αξεσουάρ
Layered Mexican Dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
269.9 kcal /
1129.4 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
21.5 g
Υδατάνθρακες
17.1 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
412.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Perfect for Dipping
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες