
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σαλάτα ζυμαρικών με ρεβίθια
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
Σαλάτα
-
νερό1200 γρ.
-
ελαιόλαδο και 1 κ.σ. ακόμη για τα ζυμαρικά10 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι2 κ.γλ.
-
ζυμαρικά (π.χ. πένες)250 γρ.
-
λευκά ρεβίθια, μαγειρεμένα250 γρ.
-
ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα200 γρ.
-
νεροκάρδαμο (watercress)100 γρ.
-
τυρί μοτσαρέλα σε κύβους (1 εκ.)40 γρ.
Βινεγκρέτ
-
κόκκινη πιπεριά τσίλι, φρέσκια χωρίς τα σπόρια½
-
ελαιόλαδο50 γρ.
-
χυμό λεμονιού20 γρ.
-
φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα15 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι¼ κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο¼ κ.γλ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
342 kcal /
1430 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
40.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Κρύα πιάτα
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣπανακόρυζο
40 λεπτ.
Ρύζι με σπαράγγια, μπρόκολο και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Σπαγγέτι με ελαιόλαδο, σκόρδο και πεπεροντσίνο
35 λεπτ.
Εύκολη σπανακόπιτα
2ωρ. 10 λεπτ.
Καγιανάς
40 λεπτ.
Κεσαδίγιας (quesadillas) με μαύρα φασόλια και γουακαμόλε
25 λεπτ.
Πρασόρυζο
35 λεπτ.
Αρακάς λαδερός
1ωρ.
Ψητό μπρόκολο με πέστο ρόκας και λεμόνι
Καμία βαθμολογία
Πέννες με φινόκιο και σάλτσα ντομάτας
40 λεπτ.
Ινδικό κάρυ με ψητή κολοκύθα και ρεβίθια
45 λεπτ.
Μίνι φαλάφελ με χούμους παντζαριού
20 λεπτ.