Κάρυ γλυκοπατάτας και σπανακιού με ρύζι κουνουπιδιού

Κάρυ γλυκοπατάτας και σπανακιού με ρύζι κουνουπιδιού

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κουνουπίδι σε μπουκετάκια (3 εκ.), χωρίς κοτσάνια
    450 γρ.
  • ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στα 4 (1 κρεμμύδι)
    120 - 150 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    2 - 3
  • κόκκινη πιπεριά τσίλι (προαιρετικό πεδίο) ή περισσότερες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, κομμένη στη μέση, ξεσποριασμένη αν θέλετε
    1
    ¼ κ.γλ. τσίλι σε σκόνη, ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • σπόρους κύμινου
    2 κ.γλ.
  • κάρυ σε σκόνη
    3 κ.γλ.
  • γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες, σε κύβους (3 εκ.)
    600 γρ.
  • πάστα ντομάτας
    60 γρ.
  • νερό
    500 γρ.
  • κύβο ζωμού λαχανικών θρυμματισμένο
    1
    1 καλά γεμάτο κ.γλ. πάστα ζωμού λαχανικών
  • φύλλα σπανακιού, φρέσκα
    200 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 πρέζα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 244.1 kcal / 1021.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 428.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων